

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ще си оближете пръстите
Преди да поставите нарязаните картофи в загрят тиган или друг съд с мазнина, трябва да се залеят с вряща вода и да се държат в нея за 3-5 минути
Неустоимо вкусни
От червени боровинки и ябълки до тиква - тези сезонни фаворити предлагат изобилие от ползи
Ето как да ги приготвите
Бон апети
Невероятната рецепта е от тефтерите на Найджъл Слейтър
Картофите от специален сорт се бланшират в оцет и шампанско, след което се пържат в чиста гъша мазнина
Картофите от специален сорт се бланшират в оцет и шампанско, след което се пържат в чиста гъша мазнина
Рецептата е много лесна и бърза